Terugbetalingsbeleid

Een artikel retourneren?

Mocht je van gedachten veranderen, dan is het mogelijk om het/de artikel(en) binnen 14 dagen na aankoop of levering van je bestelling te retourneren. We verwachten dat het/de artikel(en) ongebruikt en in de originele staat en verpakking zijn.* Artikelen in de uitverkoop zijn definitieve verkopen en kunnen niet worden geretourneerd. 

Download hier het retourformulier en voeg deze bij je pakket. Houd er rekening mee dat de kosten voor het retourneren van een artikel naar ons voor jouw rekening zijn en dat het artikel jouw verantwoordelijkheid is totdat het ons bereikt. 

We raden je aan het pakket te verzenden met een bezorgservice die een verzekering biedt en ervoor te zorgen dat je een trackingnummer voor de zending krijgt. 

Zodra je geretourneerde artikel is aangekomen, hebben we 6-8 werkdagen nodig om het te verwerken. Houd er rekening mee dat het nog  2-3 werkdagen kan duren voordat de transactie wordt weergegeven op de rekening die is gebruikt om de eerste bestelling te plaatsen. De bankoverschrijving zal plaatsvinden op naam van SUSAN BIJL. 

 

Ruilen

Als je een artikel per post wilt ruilen, stuur het artikel dan terug volgens de bovenstaande instructies en plaats een nieuwe bestelling. Het is ook mogelijk om de artikelen die online in onze webshop zijn gekocht te retourneren of ruilen in onze winkels. Het kan 2-3 werkdagen duren voordat de transactie op uw bankrekening verschijnt.  

Hetzelfde geldt voor ieder artikel dat je cadeau hebt gekregen. Om deze te ruilen of te retourneren heb je de originele bon of orderbevestiging nodig. 

Producten die bij een van onze retailers zijn gekocht, moeten worden geretourneerd in de winkel van aankoop.

Als er verkeerde artikelen in je zending zijn meegekomen, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op.