Care & Repair

Dagelijks gebruik van producten zal sporen laten zien van alle avonturen die onderweg zijn beleefd. We repareren liever een versleten, vervaagde, oude ‘shopping bag’ dan weer iets nieuws aan de planeet toe te voegen. Onze producten zijn bedoeld om te worden gebruikt, niet geconsumeerd en weggegooid.

Love what you own, repair instead of replace.

Ripstop

Kleine gaatjes in onze 70D-stof hoeven niet per se te worden gerepareerd. Veel van onze producten zijn gemaakt van ripstop nylon. Ripstop betekent letterlijk een ‘rip' (scheur) 'stoppen'; het voorkomt dat kleine scheurtjes of gaatjes groter worden. Ripstop-stoffen zijn gemaakt met een verstevigings techniek die het beter bestand maakt tegen gaatjes en scheuren. Kleine gaatjes zijn vrij onschuldige en veelvoorkomende gebruikssporen, zolang er maar niets doorheen past.

Sporen

Het repareren van een item laat altijd een spoor achter. Ons reparatieteam zoekt altijd naar de beste en mooiste oplossing.

We werken elk jaar met veel verschillende stofkleuren en we hebben niet alle kleuren op voorraad voor onze reparaties. De kleur van de stof die voor de reparatie is gebruikt, komt mogelijk niet exact overeen, maar we zullen ons best doen om de best mogelijke overeenkomst te vinden.

Start een reparatie

Ons doel is om zo veel mogelijk te kunnen repareren, maar elke reparatie is anders en sommige dingen kunnen we helemaal niet repareren. Bekijk onze huidige lijst met reparaties voordat je ons een reparatie opstuurt.

Was altijd je tas vooraf
Zorg dat je artikel gewassen is voordat je het bij een van onze winkels inlevert of per post verstuurt. Was je tas volgens de instructies op het waslabel. Ongewassen tassen worden ongerepareerd naar je teruggestuurd.

Reparatie kosten
Onze reparatie service is gratis (excl. verzendkosten).

Reparatie duur
Het duurt enkele weken voordat we je tas kunnen repareren. Je ontvangt een email wanneer het klaar ligt om af te halen of per post te worden geretourneerd.

** In juli en augustus zijn we op zomervakantie. In deze maanden kan het wat langer duren voordat je tas gerepareerd is. **

Heb je een item dat ons team kan repareren? Start met het formulier via onderstaande link.

Reparatieset

Wij vinden het belangrijk dat je ook zelf je eigen kan repareren. Voor kleine reparaties aan The New Shopping Bag of onze andere lichtere denier (70D) producten kun je een reparatieset aanvragen. Deze bestaat uit een nylon stickervel om gaten of scheuren te repareren. Dit stickervel kan je zelf op maat knippen.

De reparatieset is gratis.

Wil je een reparatieset aanvragen?
Stuur een mailtje met foto's van de scheur of gaatjes naar ons team. 

Reparatieset aanvragen

We add stuff to the world; we impact the planet and people. We aspire to an attitude of long-term use and buying less!

Patches

Gebruik onze patches om scheurtjes of kleine gaatjes te bedekken. Je kunt de patches via onze webshop kopen en zelf repareren. Je kunt ook patches aanvragen als wij de reparatie uitvoeren.

Op onze 70D-stof (shopping bags, pouches, enz.) raden we aan om te strijken voordat je gaat naaien. Op onze 300D-stoffen (heuptassen, rugzakken, enz.) mag je niet te heet strijken, aangezien de waterdichte coating kan beschadigen en vervagen.

De kosten voor de patches zijn €14,90.

Bekijk onze patches

Contact

Twijfel je nog of heb je vragen over een reparatie?

Neem contact op met ons team: repair@susanbijl.nl