Met trots presenteren wij The New Tote Bag en de SHIFT-collectie – het resultaat van onze toewijding aan het verbeteren van onze producten, het gebruik van natuurlijke materialen te bevorderen en onze impact op het milieu te verminderen.

Bij de SHIFT-collectie ligt de nadruk op het creëren van producten die zijn gemaakt om lang mee te gaan. Bij een paar van onze meest populaire artikelen zijn kleine, maar belangrijke, verbeteringen aangebracht om de levensduur van het product te verlengen en de duurzaamheid te vergroten.

Deze aanpassingen omvatten een nieuwe ritssluiting voor The New Backpack, het gebruik van YULEX® natuurlijk rubber in plaats van neopreen, en de introductie van hennep als alternatief voor synthetische hengsels. De SHIFT-collectie is vanaf 29 september 2023 verkrijgbaar in onze webshop, winkels en geselecteerde retailers.

  • Praktisch

    Deze tas is ontworpen voor zoveel meer dan alleen essentiële spullen. Het is daarom een ideale tas voor werk, reizen en dagelijks gebruik.

  • Waterbestendig

    Gemaakt van onze robuuste, waterdichte stof en biedt de perfecte balans tussen comfort en functionaliteit.

  • Bescherming

    Verkrijgbaar in twee maten, elk met een ruim interieur, een intern ritsvak en een speciaal laptopvak.

Productverbeteringen

Met het oog op de toekomst biedt SHIFT kleine verbeteringen aan belangrijke items om hun levensduur en duurzaamheid te vergroten.

meer over onze footprint