Insight, 2023: een reflectieve collectie.

De natuur heeft ons frisse nieuwe inzichten en inspiratie gegeven over hoe we voor onze planeet kunnen zorgen. We reflecteren op hoe wij handelen. We willen transparanter en eerlijker zijn.

Als merk voegen we dingen toe aan de wereld; we hebben invloed op de planeet en de mensen. Met stortplaatsen die vollopen met ongedragen kleding en ‘fast fashion’, benadrukken wij het belang van kwaliteit, langdurig gebruik en moedigen we je aan om extra goed na te denken voordat je besluit om meer te kopen.

1 van 3

We repareren liever een versleten, vervaagde, oude ‘shopping bag’ dan weer iets nieuws aan de planeet toe te voegen. Onze producten zijn bedoeld om te worden gebruikt, niet om te worden geconsumeerd en snel weer weggegooid. Houd van wat je bezit. Zorg er goed voor; langdurig gebruik gaat gepaard met imperfecties, en die vieren we.

Wanneer we naar de natuur kijken, krijgen we nieuwe inzichten. De frisse mist tijdens een ochtendrit. Het ontspruiten van een nieuwe plant waarvan we de vruchten kunnen eten als hij gegroeid is - het geluid van brekende golven op de kust. We staan ​​versteld van de kleuren die van nature bestaan. Het brengt ons terug bij het belang van zorgen voor onze planeet. De natuur zet ons aan tot actie.

We hebben een inzicht gehad; we kunnen onszelf verbeteren. Repareer meer, leer meer, vind betere materialen, beperk de voorraad en lanceer minder collecties. Breng meer tijd door in de natuur, ga naar buiten!

Insight is een complete SUSAN BIJL collectie met nieuwe kleuren geïnspireerd op een duinwandeling. 2023 staat in het teken van het belang van transparantie in duurzaamheid.