Maak kennis met onze nieuwe collectie, Amplify! Vernoemd naar het ‘versterken en vergroten’ van een geluid of boodschap. Deze collectie haalt inspiratie uit het maken van muziek. De felle kleurcombinaties zinderen van instrumentale energie.

Zinderende nieuwe kleuren!

Denk aan een muziekstudio, verstopt op zolder of in een garage, waar bands oefenen tussen een chaos van spullen en apparatuur: perzische tapijten, instrumenten, pedalen, kabels, amps. Deze kleurrijke omgeving en de grenzeloze vindingrijkheid van muzikanten inspireerde ons tot het maken van een collectie met een levendig en uitdagend kleurenpalet. 

De kleurnamen in deze collectie ontlenen we aan de geluiden uit een effectpedaal: pulse, treble, wave, echo, tone, fuzz en drive. Muziek maakt emotie en energie los, kleur doet dat net zomin. Door kleuren te combineren ontstaat er een harmonie. Tinten als ‘Echo’ en ‘Drive’ voelen samen aan als een muzikale kracht.

Verbeteringen

Met deze collectie versterken en vergroten we ook verbeteringen in productie om onze ecologische voetafdruk te minimaliseren. We gebruiken meer hennep en YULEX®, beide gemaakt van een natuurlijke vezel. Stap voor stap vervangen we synthetische materialen en verbeteren we onze producten zodat ze langer meegaan en minder schade toebrengen aan de planeet. 

Amplify; een visualisatie van geluid. Een collectie die de energie van muziek vangt in kleur.

The New Shopping Bag

Hennep

In deze collectie gebruiken we nog meer hennep, een natuurlijke vezel die relatief weinig schade aan het milieu toebrengt.

1 van 4

Gemaakt met YULEX®

Al onze laptopvakken zijn gemaakt met YULEX®, een natuurlijk rubber alternatief voor synthetisch neopreen.

The New Protectable

1 van 2

The New Bum Bag

The New Pouch

1 van 6