Reparaties SUSAN BIJL retailers

We repareren liever dan dat we een product vervangen. Er zijn al meer dan genoeg spullen op de wereld, en onze producten zijn gemaakt om lang mee te gaan. We kunnen helaas geen onverwoestbaarheid garanderen en dus is een reparatie zoals een nieuwe rits, gesp of een geplakt gaatje af en toe nodig. 

In ons atelier in Rotterdam kunnen we bijna alles repareren. Klanten die terug komen met een defect of slijtage, enthousiasmeren we altijd door te vertellen hoe mooi de ambacht van het repareren is, en hoeveel werk en liefde in elke reparatie gaat. 

De klant kan een reparatie zelf regelen door het product op te sturen naar ons kantoor of langs te brengen bij een van onze winkels in Rotterdam. Vind alle informatie over onze reparatie service en hoe de klant dit zelf regelt hier:

Klant regelt het zelf

Volg de stappen hieronder als je de reparatie namens de klant gaat regelen.

 • STAP 1

  Vul samen met de klant ons reparatieformulier in. Vul de gegevens van je winkel in bij YOUR DETAILS.


  Bepaal samen met de klant of er verschillende kleuren of patches gebruikt mogen worden. 

  reparatieformulier 
 • STAP 2

  Laat de klant weten dat het een aantal weken duurt om het product te repareren. Noteer de contactgegevens van de klant voor jezelf. 

 • STAP 3

  Neem het product in en stuur het samen met het formulier op naar ons kantoor. Deze instructies staan op het formulier. 

 • STAP 4

  We nemen contact met je op zodra de reparatie klaar is. We versturen het product naar de winkel. We overleggen altijd even of we het met een order mee kunnen sturen of dat we het los op de post doen.

 • STAP 5

  Wanneer het product bij jullie binnen is, kunnen jullie de klant informeren. 

 • De reparatie service is gratis. Als het een losse zending is geweest krijgen jullie een factuur voor de verzendkosten. 

We add stuff to the world; we impact the planet and people. We aspire to an attitude of long-term use and buying less!